verwen je geliefde deze Valentijn!

verwen je geliefde deze Valentijn!

30 januari 2020 0 Door Fientje

In alle hectiek van het dagelijks leven is het niet altijd even gemakkelijk om een romantisch gebaar te maken. Als je beide volle dagen werkt wil je in de avond het liefst samen op de bank ploffen in plaats van een romantisch diner bij kaarslicht. Toch houdt een beetje romantiek je relatie spannend en gezond, daarom is Valentijnsdag een goed moment om elkaar een beetje extra te verwennen. Is de romanticus in jou echter een beetje zoek, geen zorgen, wij hebben de leukste ideeën voor jou verzameld! Lees dus snel verder en ontdek de ware casanova in je!

Start de dag goed

Een ontbijtje op bed, je kan er simpelweg niet fout mee gaan. Toch kan je het gemakkelijk naar een iets hoger niveau tillen. Zo kan je bijvoorbeeld zelf je croissantjes afbakken, maar het lekkerste is om snel naar de bakker te lopen. Het is wellicht wat extra moeite, maar de verse croissants zijn het dubbel en dwars waard. Verder is het natuurlijk leuk om je dienblad extra luxe versieren, Leg wat roze blaadjes erop en wat kaarsjes. Zelf maak ik tevens een versgeperst sapje wat ik in wijnglazen serveer, dit geeft je ontbijtje een haast Parijse sfeer!

Vergeet niet te reserveren!

Met Valentijnsdag uit eten gaan is natuurlijk heerlijk, geen van beide hoeft te koken en meestal zijn restaurants extra sfeervol aangekleed. Ook worden er vaak speciale Valentijnsdagmenu’s aangeboden. Hartstikke leuk natuurlijk, maar onthoud dat als je uit eten wilt, je wel flink van te voren reserveert. Uit ervaring is het aan te raden om minstens een week van te voren alvast te bellen. Zo weet je zeker dat je een leuk tafeltje hebt om een schappelijke tijd. Je wil tenslotte niet dat je date in de soep loopt omdat je nergens meer een tafeltje kan vinden!

Hou het persoonlijk

Natuurlijk is het ook leuk om je Valentijn te verassen met een cadeau. Nu is het gemakkelijk om bij de supermarkt of op het station snel een beertje of chocolade te kopen, maar echt persoonlijk zijn deze cadeaus niet. Geef iets waaruit blijkt dat je echt om je Valentijn geeft. Zelf doe ik mijn partner altijd een enorm plezier met een mooie trui. Truien heren kopen van Babista kan je zelfs nog op het laatste moment doen, aangezien ze altijd snel bezorgd worden. Neem dus eens een kijkje of ga zelf opzoek naar het perfecte cadeau voor jouw Valentijn!