Onmisbare schoenen voor elke man

Onmisbare schoenen voor elke man

31 januari 2020 0 Door Fientje

Schoenen, we kunnen niet zonder ze. En waar de een het slechts bij een paar laat, hebben sommige kasten vol. Schoenen zijn dan ook gewoon ontzettend leuk om te verzamelen. Tevens kunnen schoenen je een hoop vertellen over een persoon en zijn of haar interesses. Schoenen zijn dus echt iets persoonlijks, iets wat precies in jouw smaak moet vallen. Toch zijn er een paar staple items die onmisbaar zijn voor elke man. De details daarvan kun je natuurlijk altijd weer naar jouw wensen aanpassen, maar uiteindelijk zijn deze paar soorten schoenen essentieel!

Sportieve schoenen

Of je nu zelf elke week drie keer naar de sportschool gaat of liever thuis op de bank zit met een zak chips, een sportieve schoen is voor elke man belangrijk. Ze zijn inmiddels eigenlijk een soort standaard geworden als het om mannen schoenen gaat. Omdat het goed gaat bij zowel een standaard, casual outfit als iets meer uitdagends, afhankelijk van jouw stijl, zijn ze voor iedere man onmisbaar. Vind je het lastig om sportieve schoenen te vinden die goed passen bij jouw kledingstijl, maar wil je toch een schoen die enigszins sportief oogt en vooral comfortabel zit? Kijk dan eens bij Nubikk schoenen. Nubikk heren schoenen ogen casual en sportief, maar er is duidelijk wel veel werk in het design gestoken. Het kan dus lekker simpel en casual, maar ook iets wilder, met meer kleurvariatie, een stoerder uiterlijk zoals bijvoorbeeld in een chunky zool. Voor iedere man is er dus wel wat, en met Nubikk weet je meteen zeker dat je een goede investering maakt, want de kwaliteit is ook nog eens erg goed.

Nette schoenen

Misschien heb je ze tot dusver nog nooit echt nodig gehad, maar er komt een punt in het leven van elke man dat ze ineens toegevoegd moeten worden aan je kledingkast, of liever gezegd schoenenrek: nette schoenen. Je eerste bruiloft, of eerste kantoorbaan waarnaar je in pak moet gaan staat om de hoek en je bedenkt je dat je dáár natuurlijk niet op je sportschoenen kan komen opdagen. Een mooi paar nette schoenen is dus ook essentieel!

Laarzen

Misschien klinkt het wat intimiderend, maar iedere man zou een paar laarzen moeten hebben. Niet hoge laarzen met hak, waar je misschien als eerste aan dacht, maar een enkellaars, een hike-schoen, een veterschoen, noem maar op. Iets met een wat stoerder uiterlijk dan de sportieve schoen en de nette schoen, die ook net weer anders en op nieuwe manieren te combineren is!