De meest fashionable cadeautjes

De meest fashionable cadeautjes

28 januari 2020 0 Door Fientje

Kerstdagen, verjaardagen, bruiloften en mooie prestaties die beloond moeten worden; allemaal leuke situaties waarbij cadeautjes gegeven worden. De meeste mensen vinden het is altijd leuk om een cadeau te kopen voor vrienden en familie, echter is het soms wel eens moeilijk om ook nog eens originele cadeaus te kopen. Vroeger was het standaard om een zout- en peper stel te geven aan een net getrouwd stel. Bij andere feestelijkheden worden vaak sokken of een riem of portemonnee gegeven aan mannen en vrouwen krijgen vaak een parfum of een bad/douchepakket. Deze cadeaus zijn echter redelijk standaard geworden, waardoor het moeilijker wordt om een origineel cadeau te verzinnen. In deze blog beschrijf ik een paar cadeaus die niet alleen zeer origineel zijn, maar ook zeer modebewust.

Een bedrukt item

Tegenwoordig is het mogelijk om veel verschillende soorten producten te laten bedrukken met foto’s, teksten of bijzondere printjes. Dit maakt dat je veel verschillende persoonlijk cadeaus kan laten maken en geven. Er is dus altijd wel een item wat past bij iemand. Zo kan je een handdoek of een mok laten beprinten. Ook bedlinnen en badmatten kunnen tegenwoordig bedrukt worden. De mogelijkheden zijn oneindig. Wat natuurlijk ook een erg leuk en modebewust cadeau kan zijn, is een bedrukt t-shirt, zo kan je een tshirt bedrukken. Je kan een mooie vakantie foto laten bedrukken of een lieve tekst voor de gelukkige. Je zou ook een eigen printje kunnen ontwerpen uit foto’s en deze op een t-shirt laten bedrukken.

Uitschuifbare pasjeshouder

Het traditionele cadeau, de portemonnee, hoeft zeker niet vergeten te worden als mogelijk cadeau. Tegenwoordig zijn er namelijk moderne portemonnees met schijfsystemen die behalve heel mooi ook nog een erg praktisch zijn. Ze zijn meestal van leer gemaakt, dus gaan lekker lang mee en zijn ook nog een klein, dus kunnen makkelijk in tassen of zakken gestopt worden. Ook is het schijfsysteem vaak van aluminium gemaakt, waardoor het je pasjes beschermt tegen skimmen. Het is dus niet alleen een modebewust en origineel cadeau, maar ook nog eens erg praktisch.

Sieraden

Zelfs in sieraden kunnen tegenwoordig teksten makkelijk geschreven worden. Zodoende kan je een bijzondere boodschap schrijven die de gelukkige zelfs elke dag met zich mee kan dragen. Dat is nog eens een origineel en fashionable cadeau!

Sokken

Sokken werden natuurlijk vaak aan mannen gegeven als geen ander cadeau bedacht kon worden. Echter hoeft dit cadeau zeker niet ontweken te worden door zijn niet-originele karakter. Er zijn tegenwoordig namelijk veel sokken met printjes die, zelfs op het werk, door velen gedragen worden en als een echte trend gezien kunnen worden.