3 stappen om de perfecte hockeyschoen te vinden

3 stappen om de perfecte hockeyschoen te vinden

19 maart 2020 0 Door Fientje

De weg die iemand afneemt om tot de perfecte hockeyschoen te kopen bewandeld iedereen anders. De een gaat het internet op en koopt het eerste paar wat hij of zij tegenkomt. De ander blijft zoeken en zoeken tot zij tot tientallen geschikte mogelijkheden komen, maar al snel tegen keuzestress aanlopen omdat ze door de bomen het bos niet meer zien. Ik wandel eigenlijk altijd 3 dezelfde stappen wanneer ik hockeyschoenen ga kopen. En ik kan je vertellen dat ik jaar in jaar uit op hockeyschoenen speel die in de smaak vallen bij mijn teamgenoten en ook nog eens ontzettend lekker zitten en spelen. In dit artikel neem ik mee in de 3 stappen die ik afleg voor het vinden van de perfecte hockeyschoenen.

Stap 1: Denk na over je ervaringen met hockeyschoenen

Tijdens stap 1 denk ik altijd heel goed na over alle hockeyschoenen die ik in mijn leven heb gedragen. Ik denk na over dingen die mij goed zijn bevallen zoals een goede schokdemping. Vervolgens denk ik na over het schoenenmerk dat deze kwaliteiten had. Ik moet heel eerlijk zijn door deze stap kom ik wel heel vaak bij adidas hockeyschoenen uit. Gewoon puur door de goede ervaringen die ik op deze schoenen heb gehad. Dus we hebben goed nagedacht over de ervaringen met hockeyschoenen. Bedenk voor jezelf punten die de nieuwe schoen per se moet hebben en de punten die niet zoveel uitmaken. 

Stap 2: Ga het internet op en bezoek sites met hockeyschoenen

Nu je weet welke kenmerk(en) de nieuwe schoenen moeten hebben is het tijd om actief opzoek te gaan op internet. Zoek natuurlijk ook meteen schoenen uit die je ook mooi vindt. Je speelt een heel seizoen op die schoenen, daarom is het zonde als je je binnen 3 wedstrijden al op de schoenen bent uitgekeken. Ik selecteer altijd op verschillende sites 10 hockeyschoenen die ik mooi vind. Vervolgens navigeer ik bij alle 10 de schoenen naar de kenmerken van de schoenen. Dit staat vaak in de productomschrijving. Alle schoenen die niet beschikken over de kenmerken die ik graag wil vallen af. Meestal heb ik nu ongeveer nog 4 schoenen over die ik mooi vind en graag zou willen kopen. Dit is het einde van stap 2 en het is tijd om over te gaan op de laatste stap. 

Stap 3: Bekijk de huidige reviews

Oke even heel eerlijk sommige reviews slaan nergens op. Deze moet je er zelf uitfilteren. Lees de reviews van de overgebleven schoenen goed door. Ik let altijd op 2 dingen. De ervaringen van mensen met de schoenen zelf en de service van de site waar je de schoenen gaat bestellen. Wanneer je in de review een site vindt met goede reviews over het product en de service is het tijd om te bestellen en heb jij jouw perfecte paar hockeyschoenen gevonden. De laatste keer dat ik via deze 3 stappen hockeyschoenen heb gekocht kwam ik uit bij de hockeyschoenen van hockeyspullen.nl